trubadur_andreas_stockholm_eskilstuna
Trubadur Andreas & Nikk på Stadskällaren i Arboga

Trubadur Andreas "Andy" Magnusson

Trubadur Andreas "Andy" Magnusson kommer ursprungligen från Eskilstuna med bor nuförtiden i Stockholm. Med åtskilliga år i ryggen och över 1000 spelningar på företagsevent, krogar och fester tillhör han skaran av Sveriges mest anlitade trubadurer. Att boka Andreas är ett säkert kort för ett lyckat event.

Trubadur Andy kan uppträda traditionellt med akustiskt gitarr & sång. Men även med skräddarsydda musikbakgrunder med trummor, keyboards och bas för att komma så nära som möjligt ett fullskaligt liveband på bara en person. Låtarna som körs då är alltifrån äldre hits till dagens hitlåtar med fokus på glada, medryckiga partylåtar. 

 Andreas började i tidig ålder att spela gitarr och sjunga. I tonåren spenderades mycket tid i replokalerna på Balsta Musikslott i Eskilstuna. Det var först runt 1995 som Andreas började spela professionellt som trubadur och musiker. Han turnerade land och rike runt som heltidstrubadur i ett antal år under namnet Andreas P.E.M.

Runt 1998 så startade han ett eurodiscokoncept vid namn DanceProject tillsammans med en vän och musikerkollega. DanceProject uppträdde landet runt med förinspelade bakgrunder på hits som toppade listorna vid den tiden. Runt slutet på 1990-talet sadlade Andreas om helt och ställde in gitarren i garderoben. Musikglädjen återvände till slut och sommaren 2012 körde Andreas igång igen som trubadur. Han uppträder både själv och i duon Andy & Walpen.

du0n andY & wALPEN

Trubadurer Andy & Walpen Trubadurer Andy & Walpen

I denna konstellation ingår förutom Andreas även Wiktor Hammar på piano. Piano och akustisk gitarr skapar en riktigt fin ljudbild. Wiktor är en musiker med många talanger. Förutom piano så är han även en riktigt duktig violinist.

Förutom att framträda akustiskt med piano & gitarr så kan Andy & Walpen avsluta kvällen som ett tvåmannaband. Då byts akustiska gitarren ut mot elgitarr och pianot mot bas. Sen framför de kända låtar med förinspelade bakgrunder. Så nära ett riktigt liveband man kan komma.

Att boka Andy & Walpen till festen eller eventet ger er en kväll med sköna peppiga låtar som sträcker sig ifrån klassiska låtar av ABBA, Ted Gärdestad m.m. till senare hits. Ni kommer garanterat att få en kväll med skön feelgoodkänsla och partystämning.

Titta och lyssna på andy & walpen

Boka / Kontakt

Postadress:
Trubadur Andreas Magnusson
c/o Softrack AB
Fjugestagränd 1
12472 Bandhagen

Kontaktpersoner:
Andreas Magnusson
Tel. 0702-22 41 30
andreas@trubadur-andreas.se

Bokningsbolag

Trubadur Andreas Magnusson & co kan även bokas genom följande bokningsbolag:

 

Musikevent AB

Fantastiska Nöjen AB

Eventfixarna AB

Profil för Trubadur Andreas Magnusson på  123festmusik.se :  Ett säkert kort för en lyckad fest