trubadur_andreas_stockholm_eskilstuna
Trubadur Andreas & Nikk på Stadskällaren i Arboga

Lite snabb info om trubaduren

Trubadur Andreas "Andy" Magnusson uppträder på krogar, företagsevent, bröllop och fester. Han gör cirka 100-150 gig per år och uppträder både själv, i en duo eller i band. Nedan följer en liten presentation av de olika konstellationerna.

Trubadur Andreas "Andy" Magnusson

Trubadur Andreas Magnusson Trubadur Andreas Magnusson

Med över 120 spelningar per år tillhör Andreas skaran av Sveriges mest anlitade och rutinerade trubadurer. Genom åren har det blivit en diger skara företag, bröllop, fester och krogar som anlitat honom.

Andreas började i tidig ålder att spela gitarr och sjunga. I tonåren spenderades mycket tid i replokalerna på Balsta Musikslott i Eskilstuna. Det var först runt 1995 som Andreas började spela professionellt som trubadur och musiker. Han turnerade land och rike runt som heltidstrubadur i ett antal år under namnet Andreas P.E.M.

Runt 1998 så startade han ett eurodiscokoncept vid namn DanceProject tillsammans med en vän och musikerkollega. DanceProject uppträdde landet runt med förinspelade bakgrunder på hits som toppade listorna vid den tiden. Runt slutet på 1990-talet sadlade Andreas om helt och ställde in gitarren i garderoben.

Musikglädjen återvände till slut och sommaren 2012 körde Andreas igång igen som trubadur. Han uppträder både själv, i duon Andy & Walpen och i partycoverbandet Andy & Walpen Band.

Trubadurdu0n andY & wALPEN
piano & gitarr och 2-mannaband

Trubadurer Andy & Walpen Trubadurer Andy & Walpen

I denna konstellation ingår förutom Andreas även Wiktor Hammar på piano. Piano och akustisk gitarr skapar en riktigt fin ljudbild. Wiktor är en musiker med många talanger. Förutom piano så är han även en riktigt duktig violinist.

Förutom att framträda akustiskt med piano & gitarr så kan Andy & Walpen avsluta kvällen som ett 2-mannaband. Då byts akustiska gitarren ut mot elgitarr och pianot mot bas. Sen framför de kända låtar med förinspelade bakgrunder. Så nära ett riktigt liveband man kan komma.

Att boka Andy & Walpen till festen eller eventet ger er en kväll med sköna peppiga låtar som sträcker sig ifrån klassiska låtar av ABBA, Ted Gärdestad m.m. till senare hits. Ni kommer garanterat att få en kväll med skön feelgoodkänsla och partystämning.

Titta och lyssna på andy & walpen

Boka / Kontakt

Postadress:
Trubadur Andreas Magnusson
c/o Magknip Produktioner
Fjugestagränd 1
12472 Stockholm

Kontaktpersoner:
Andreas Magnusson
Tel. 0702-22 41 30
andreas@trubadur-andreas.se

Bokningsbolag

Trubadur Andreas Magnusson & co kan även bokas genom följande bokningsbolag:

 

Musikevent AB

Fantastiska Nöjen AB

Eventfixarna AB

Pressmaterial & filer

Nedan kan du ladda ner vår plansch för tryck i PDF, eller bilder på oss i CMYK (för tryck) eller RGB (för webb).

Profil för Trubadur Andreas Magnusson på  123festmusik.se :  Ett säkert kort för en lyckad fest